نیازمندیهای غذایی

براى ساختن یا تجدید ساختمان بدن و جبران نیروهاى تلف شده، عناصر مختلفى مورد نیاز است که باید آنها را از راه تغذیه به دست آورد تحقیقات علمى، اهمیت مواد پروتئین، چربى، معدنى، نشاسته اى، ویتامین ها، مخمرها و غیره را به اثبات رسانیده است.

کلیه این مواد به فراوانى در جهان گیاهان موجود بوده و در دسترس ما قرار دارد. که به تفصیل عبارتند از:

1- مواد سرشار از پروتئین (مواد غذایى سازنده )، قارچها، بقولات (سویا، نخود، لوبیا، عدس ) میوه هاى روغنى (گردو، بادام، فندق و غیره )، آرد غلات مختلف (جودوسر، گندم، جو).
2 - مواد خمیرى، سیب زمینى و غیره. اینها مواد مفید و با ارزشى هستند که طبیعت با کمال سخاوت در دسترس ما قرار داده است.
3 - مواد غذایى سرشار از چربى (مواد قابل احتراق ): زیتون، بادام، گردو، بادام زمینى، سویا، غلات ازقبیل گندم، جودوسر وغیره
4 - مواد سرشار از قند و نشاسته (ئیدرات دو کربن، نشاسته، قند)(غذاهاى مولد نیرو) تمام گیاهان که به ترتیب غلات و پس از آن میوجات و بقولات را تشکیل مى دهند.
5 - مواد غذایى سرشار از املاح معدنى (غذاهاى سازنده و در عین حال نیرو بخش )، تمام سبزیجات و گیاهان (گندم در راس همه آنها واقع شده ).
6 - مواد غذایى سرشار از سلولوز(غذاهاى زه کش ) باز هم سبزیجات (غلات (کامل)، و غیره )
7 - مواد غذایى سرشار از مخمرها(آنزیمها).(غذاهاى واسطه اى کلیه سبزیجات (در درجه اول خام ).
8 - مواد غذایى سرشار از ویتامین ها.(غذاهاى حیات بخش ) و کلیه سبزیجات که هر چه ممکن است کمتر تغییر شکل یافته باشد.